MENIU

Termen în dosarele lui Dragnea, Bica, Ponta, Tăriceanu și Udrea, la noile completuri de 5 judecători

19 decembrie este ziua în care noile completuri de cinci judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție judecă dosarele lui Liviu Dragnea, Alina Bica, Victor Ponta, Viorel Hrenenciuc, Călin Popescu Tăriceanu și Elena Udrea.

Dosarul DGASPC Teleorman, în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare, are un nou termen pe 19 decembrie. Dosarul a fost repartizat joia trecută la completul 2 penal de la Instanţa Supremă.

Acest complet este format din cinci judecătoare: Simona Daniela Encean, Tatiana Lucia Rog, Alexandra Iuliana Rus, Luciana Mera şi Rodica Aida Popa.

Tot la acest complet a fost repartizat şi dosarul în care fosta şefă a DIICOT Alina Bica a depus o contestaţie în anulare la condamnarea definitivă.

La completul 1 penal - format din judecătorii Simona Cristina Neniţă, Iulian Dragomir, Constantin Epure, Marius Foitoş, Ionuţ Matei - au fost repartizate dosarele în care sunt judecaţi Victor Ponta şi Viorel Hrebenciuc.

De asemenea, la completul 3 penal - format din judecătorii Francisca Vasile, Silvia Cerbu, Ioana Bogdan, Anca Mădălina Alexandrescu, Ana Iancu - au fost repartizate dosarele în care sunt judecaţi Toni Greblă, Călin Popescu-Tăriceanu, Elena Udrea (contestaţie în anulare).

Toate aceste dosare au primit termen pe data de 19 decembrie.