MENIU

Comisarul Maghiari, un alt dosar penal.Acuzat că a bătut un copil -imagini surprinse de camere VIDEO

Comisarul Maghiari este implicat într-un alt dosar penal, el fiind acuzat că a bătut un copil de 14 ani, în iulie 2014.

Mama copilului agresat de comisarul Maghiari a povestit întâmplarea, la Realitatea TV: "În urmă cu un an, pe 17 iulie 2014, a avut loc o altercaţie în zona Dorobanţi, între fiul meu şi fiica domnului Maghiari. S-a terminat cu câţiva pumni, în zona Nordului.

Cei de la secţia de poliţie 2 au început primele cercetări. Domnul Maghiari a fugit când s-a sunat la 112. Am mers la spital şi la IML, după care am depus plângere la secţia 2, unde dosarul a trenat timp de un an. Domnul Maghiari nu a fost nici măcar audiat. Nu au spus nimic până în 20 iunie 2015, când soţia acestuia a început să ne trimită mesaje şi să vrea să se întâlnească cu noi. S-a întâmplat după ce a ieşit la iveală celălalt dosar penal al său". 

Imaginile publicate de ştiripedia.ro datează de acum un an şi o lună. Pe filmare se observă cum copilul fuge şi, speriat, intră în foişorul jandarmului care păzeşte ambasada Kazahstanului de pe Şoseaua Nordului din Capitală. Un bărbat, despre care martorii susţin că este şeful de sală al restaurantului condus de Maghiari, îl interceptează pe copil. Imediat, din aceeaşi direcţie, îşi face apariţia şi ofiţerul de la Brigada Rutieră. Îl împinge pe jandarm şi începe să-l bată pe copil chiar în punctul de pază. Jandarmul încearcă să-l scoată pe Maghiari din foişor însă este din nou împins. Colegii copilului care erau de faţă încep să sune la 112.

Potrivit certificatului medico-legal, după incidentul cu Maghiari copilul de 14 ani a avut mai multe leziuni care au necesitat 4-5 zile de îngrijiri medicale.

Dosarul a stat mai bine de un an la Secţia 2 de poliţie. Aceeaşi secţie care ar fi acoperit accidentul comis de Marius Maghiari la Fântâna Mioriţa. De-abia de două săptămâni încoace, după ce ofiţerul a fost reţinut şi la un pas să fie arestat, familia Maghiari a început să-şi ceară scuze şi să bombardeze cu mesaje familia copilului bătut. Maghiari care este şeful Biroului de Accidente Grave se află sub control judiciar. El este cercetat alături de mai mulţi poliţişti de la Brigada Rutieră pentru că ar fi muşamalizat un accident comis de ofiţer. Acesta a lovit cu maşina o femeie pe trecerea de pietoni însă, atunci când a dus-o la spital a declarat că ea este menajera lui şi că a căzut în timp ce ştergea geamurile. Joi se va judeca contestaţia formulată de procurori faţă de decizia prin care Maghiari a rămas în libertate.