MENIU

Școli închise 18 decembrie 2018. Județele în care elevii nu merg la școală

Scoli inchise 18 decembrie 2018

Scoli inchise 18 decembrie 2018. Școli rămân închise și marți, 18 decembrie 2018, în patru județe din România!

Scoli închise 18 decembrie 2018. Astfel, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, autoritățile din județele Timiș, Arad, Mehedinți și Vâlcea a decis să mențină școlile închise și marți, 18 decembrie.

Conform Ministerului Educației, pentru unitățile de învățământ preuniversitar din județul Timiș suspendarea completă a cursurilor a fost extinsă și pentru mâine, 18 decembrie. De asemenea, marți, 18 decembrie, ca urmare a vremii nefavorabile sau a unor avarii la rețeaua de energie electrică nu se vor susține ore de curs în unități de învățământ din județele Arad (40), Mehedinți (24) și Vâlcea (1).

Informațiile de mai sus au fost comunicate de inspectoratele școlare județene, în cursul zilei de 17 decembrie (ora 12:00).

Luni, toate școlile din județele: Timiș, Mehedinți, Gorj, Caraș-Severin, parțial cele din Arad, dar și cele din municipiul Petroșani sunt închise. Cursurile au fost suspendate din cauza viscolului. Unitățile de învățământ nu au nici curent electric, nici căldură în urma avariilor provocate de căderile masive de zăpadă.

Școli închise 18 decembrie 2018. Atenționare meteo de vreme rea

Școli închise 18 decembrie 2018. Luni, Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare meteo de ninsori și vreme rea pentru întreaga țară.

Atenționare meteo este valabilă în intervalul: 17 decembrie, ora 12 – 18 decembrie, ora 12.

Fenomene : precipitații mai ales sub formă de ninsoare, strat de zăpadă nou depus;

Școli închise 18 decembrie 2018.În intervalul menționat în nordul și în estul Olteniei, în jumătatea de vest a Munteniei, Transilvania, Maramureș, precum și în zona Carpaților Meridionali și Orientali, vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare și se va depune strat nou de zăpadă, în general între 10 și 20 cm.

În prima parte a zilei de luni (17 decembrie) în Carpații Meridionali, la altitudini de peste 1700 m vântul va avea intensificări cu rafale ce vor depăși viteze de 70...80 km/h, iar ninsoarea va fi viscolită.

Școli închise 18 decembrie 2018.Observații: Temporar în estul, centrul și sud-estul țării, pe arii restrânse va fi polei sau ghețuș.