MENIU

Colectiv: prima veste bună. Mesajul adolescentei care era în club cu fratele său: a ieşit din comă!

Vineri seară, la trei săptămâni de la tragedia din Colectiv, a apărut şi o veste bună, un mesaj de la unul dintre răniţii în incendiu.

Nicoll Şeban, adolescenta de 16 ani rănită în clubul Colectiv alături de fratele său, Alex, a reuşit să le scrie un mesaj fanilor şi susţinătorilor săi, pe Facebook.

"Hey! Dupa fix 3 saptamani nu tocmai ok pentru mine, am reusit sa intru pe internet. Va multumesc tuturor pentru sustinere si va rog frumos sa ma intelegeti ca nu va pot raspunde asa cum mi-as dori, mainile mele nevrand sa ma asculte in totalitate. Mesajele voastre le pot citi, ma bucura si imi dau putere sa merg mai departe si poate intr.o zi sa ne intalnim si sa ne bucuram ca ce a fost rau a trecut", a scris tânăra.

Nicoll Șerban (16 de ani) și fratele ei, Alex (17 ani), se aflau în Colectiv în seara tragediei. Vineri, 30 octombrie, în timpul concertului trupei Goodbye To Gravity, un incendiu devastator a izbucnit în local. Cei doi frați au suferit arsuri grave, iar Nicoll a intrat în comă.

Trei săptămâni mai târziu, vineri, adolescenta a dat primele semne de viață, anunțând, totodată, și faptul că a ieșit din comă. Nicoll a publicat un mesaj emoționant pentru prietenii ei de pe o rețea socială, care i-au scris și au susținut-o în tot acest timp.

Mai multe articole despre:
colectiv incendiu colectiv nicoll şerban