MENIU

COLECTIV. Postare cutremurătoare pe pagina de Facebook a formaţiei: "Am aflat. Am plâns. Punct"

COLECTIV. Postare cutremurătoare pe pagina de Facebook a formaţiei: Am aflat. Am plâns. Punct

Tragedia petrecută vineri noaptea în clubul Colectiv, din Capitală, în care şi-au pierdut viaţa 27 de oameni şi alţi 184 au fost răniţi, naşte controverse şi pe reţelele de socializare.

Chitaristul Mihai Alexandru se numără printre cele 27 de persoane decedate în incendiul grav produs vineri seară în clubul Colectiv, unde acesta şi colegii săi de trupă aveau programat un concert pentru a-şi promova cel mai recent album, "Mantras of War". În incendiu a murit şi iubita lui Mihai Alexandru, Cătălina Ioniţă, cofondator al UrbanEye Film Festival din Bucureşti, potrivit unor surse citate de MEDIAFAX.

De asemenea, Vlad Ţelea, un alt chitarist al trupei "Goodbye to Gravity", a decedat, în timp ce ceilalţi colegi ai lor - Andrei Găluţ (voce), Alex Pascu (bas) şi Bogdan Lavinius (tobe) au fost răniţi şi sunt internaţi, potrivit informaţiilor oferite de casa de discuri Universal Music România, care s-a ocupat de lansarea albumului formaţiei.

Pe pagina de Facebook a trupei "Goodbye To Gravity" comentariile au început să curgă la scurt timp de la producerea tragediei.

Zeci de oameni s-au mobilizat pentru a strânge sau pentru a oferi informaţii despre rudele, prietenii sau cunoscuţii pe care-i ştiau în club, în acea noapte. Alţii, într-un număr impresionant, au vrut să transmită mesaje rudelor victimelor sau să atragă atenţia asupra pericolelor la care ar putea să fie supuşi fără voia lor, în cluburi.  

"Sa speram ca alte trupe nu vor face show pirotehnic fara autorizatie, sa invete din asta. iata ce catastrofa se poate intampla... Vieti pierdute fara sens...", scrie o tânără, pe pagina de Facebook a formaţiei.

"Goodbye ... Goodbye to Gravity. Nu se va mai intampla ... pana data viitoare. Toata lumea are de invatat din aceasta tragedie: autoritati, trupe, patroni si mai ales tinerii", a scris un internaut.

"Am amintiri dragi cu voi de la concerte. Am aflat. Am plans. Punct", a scris un altul.