MENIU

#Colectiv / Avocatul Doru Ursu, după dezvăluirile Realitatea TV: "Crimă care ascunde altă crimă!"

O scrisoare trimisă de spitalul din Viena, unde a murit Alex Hogea, una dintre victimele din clubul Colectiv, aduce la suprafață informații cutremurătoare. Medicii austrieci acuză faptul că nu au putut face autopsia lui Alex pentru că autoritățile relevante din România au interzis acest lucru. Alex Hogea s-a luptat zile bune cu bacteriile luate din Spitalul Universitar din București. Avocatul familiei Hogea, Doru Viorel Ursu, a făcut mai multe dezvăluiri despre lucrurile ascunse de statul român privind această "crimă".

"Familii care au trăit această tragedie sunt reprezentate de mine într-un dosar despre care nu se știe prea multe. Faptul ca apar autorități care au cerut să nu se facă autopsie, e crimă. Crimă care ascunde alte crime. Cum să ascunzi o ticăloșie? Cei mai mulți nu mor la Colectiv.  Discutăm despre ancheta declanșată de Ministerul Sănătății, in care se ajung la constatări devastatoare, care au dispărut. Dar s-a gasit parțial. Am solicitat procurorului general o anchetă pentru sustragere de documente 

Avem raportul făcut de corpul de control al prim-ministru și acest raport prezenta constatările dpdv medico-legal.

Parchetul, în cazul unei asemenea morți, e cel care dispune și e obligat să dispună expertize medico-legale. Parchetul nu cunoaște cine a procedat la blocajul străinilor.", a spus avocatul Doru Viorel Ursu, în EXCLUSIVITATE la Realitatea TV. 

Avocatul mai precizează că cineva a vrut să nu se vadă cauza reală a morților victimelor de la Colectiv. 

Mai multe articole despre:
avocat Realitatea Tv colectiv Alex Hogea