MENIU

Coldea și Ponta tremură iar. Generalii "la normă" și condamnările - Culisele statului paralel, ora 18:00

Coldea și Ponta tremură iar

În această seară, de la ora 18:00, Anca Alexandrescu vă așteaptă la o nouă ediție incendiară a emisiunii Culisele statului paralel. Vor fi dezvăluiri despre personajele-cheie din statul român care au vrut să fie doctori, doctori în orice! 

De la celebrul "dottore" pe care l-a deconspirat chiar președintele României, până la Florian Coldea care și-a ascuns diploma ca să nu poată fi dovedit! 

Atât de departe s-a mers cu fabricarea „doctorilor”, încât școlile care le-au dat diplomele s-au desființat rând pe rând. Și nu le este rușine! Continuă să fie prezenți în spațiul public și nici prin cap nu le dă să returneze statului banii pe care i-au încasat datorită titlului! 

Vor fi dezvăluiri explozive și despre inflația de generali care a apărut cam tot în aceeași epocă! Peste 1.800 de generali are România! Ce nu știți însă este câți generali români au fost acuzați și condamnați pentru corupție! Cel mai recent caz, la Directia de informații a Armatei! Nu ratați, așadar, o nouă ediție explozivă, cu Anca Alexandrescu, de la ora 18.