MENIU

COINCIDENŢE BIZARE în cazul avioanelor prăbușite. Semnificaţia CIFREI 17

Coincidenţe bizare în cazul avioanelor prăbuşite

Ultima perioadă a adus în atenția opiniei publice numeroase catastrofe aviatice, care s-au soldat cu moartea a sute de oameni. Aceste incidente nu sunt deloc întâmplătoare și ciudat este faptul că numărul 17 este cel care produce coincidența între ultimele două avioane care s-au prăbușit, într-o deja fatidică zi de joi.

Primul zbor care a șocat opinia publică a fost zborul care făcea legătura între Amsterdam şi Kuala Lumpur purta indicativul MH 17 şi s-a prăbuşit în 17.07.2014.

Avionul s-a prăbușit în jurul orei 17.00 și a fost vorba despre un Boeing 777. Mai mult de atât, avionul în cauză și-a efectuat primul zbor cu exact 17 ani în urmă, adică în 17.07.1997, tot într-o zi de joi ca și în cazul prăbușirii, scrie efemeride.ro. Joi, 24.07.2014, zborul AH5017 s-a prăbușit în Africa.

În urma acestui incident au murit 116 persoane. Cauzele prăbușirii avionului sunt încă necunoscute, dar se crede că condițiile meteorologice au fost cele care au contribuit decisiv la această dramă.

Dacă privim cele două drame putem concluziona că numărul 17 este cel care joacă un rol important, motiv pentru care iubitorii teoriei conspirației sunt de părere că acesta ar aduce ghinion. De asemenea, ziua de joi devine una neagră pentru că ambele avioane s-au prăbușit în aceeași zi a săptămânii.

Dacă răsfoim cartea de numerologie sau consultăm semnificația ocultă a numerelor realizăm că de fapt numărul 17 reprezintă viața de apoi sau chiar nemurirea. 17, în sistemul de numerotaţie roman se scrie XVII, anagrama şi valoarea lui numerica fiind VIXI, care în latina înseamnă “am trăit”. Cu alte cuvinte “sunt mort”.

Planeta Venus este cel mai important corp ceresc în perspectiva Illuminati. Cele mai noi descoperiri susțin că în trecutul îndepărtat Venus nu ar fi existat ca planetă, ci de fapt a fost o cometă. Această teorie s-a născut în urma descoperirii tăblițelor Tirvalour, care atestă faptul că în urmă cu peste 5000 de ani a avut loc o conjuncţie a tuturor planetelor din sistemul nostru solar și culmea este faptul că Venus nu exista în acea vreme.