MENIU

VIDEO Codrin Ștefănescu: Dragnea este un pericol pentru dușmanii din partid și din afară

Codrin Ștefănescu: Dragnea este un pericol pentru dușmanii din partid și din afară

Liviu Dragnea îşi face dușmanii să tremure chiar şi de după gratii. Dezvăluirile pe care le-ar face fostul lider PSD ar dobori oameni cu funcții importante în stat. Afirmația ii aparține lui Codrin Ștefănescu și a fost făcută în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate Realitatea Plus. 

"Liviu Dragnea este un pericol pentru dușmanii lui, care sunt în mare parte aserviți intereselor străine, cei care în momentul de față, în mod aleatoriu, au obținut niște funcții foarte importante în stat. În același timp este considerat un pericol și pentru foștii oameni care îi ciuguleau din palmă și stăteau slugi în fața lui și care azi, cu totul provizoiu, conduc partidul. (...) Pentru PSD-istul normal, pentru omul care e membru de partid, pentru cei care ne votează, ne simpatizează, pentru patriotul român care vrea agricultură românească, producție românească, economie românească, IMM-uri românești. În momentul de față PSD-ul are cea mai catastrofală și de coșmar conducere pe care noi, psd-iștii ne-am închipuit-o vreodată," a afirmat Codrin Șteăfănescu în interviul în exclusivitate, acordat Ancăi Alexandrescu. 

Fostul secretar general al PSD le-a atras atenția foștilor colegi să conștientizeze faptul că au fost manipulați să facă ceva ce nu le stă în fire. "Le atrag atenția tuturor, mai ale celor din partid, să nu uite de acest om și să ignore faptul că, la nivelul partidului, sunt oameni care îi ciuguleau din palmă și care azi au luat deciazia oficiala ca să fie ruperea de tătuci și de foștii lideri. Așa ceva nu e în sângele nostru de psd-iști," a afirmat Ștefănescu.