MENIU

Cod galben anunțat de meteorologi - Avertizarea ANM

Sursa foto: Arhivă

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, trei atenționări nowcasting Cod galben de vânt puternic, valabile în județele Constanța, Tulcea, Brașov și Sibiu.

Conform prognozei de specialitate, până la ora 18:00, în județele Constanța (zona de litoral) și Tulcea (zona de litoral, Babadag, Sarichioi, Baia, Valea Nucarilor, Frecăței, Murighiol, Mihail Kogălniceanu, Slava Cercheză, Chilia Veche, Mahmudia, Mihai Bravu, Ceamurlia de Jos, Stejaru, Nufăru, Beștepe, Beidaud, Crișan, Maliuc) se vor semnala intensificări temporare ale vântului, cu rafale ce vor depăși local 55 - 65 km/h.

În plus, până la ora 18:00, în judeţul Braşov (zona joasă) se vor semnala intensificări temporare ale vântului, care la rafală vor depăși 55-65 km/h.

De asemenea, până la ora 18:00, în judeţul Sibiu se vor semnala intensificări temporare ale vântului, care la rafală vor depăși 55-65 km/h, iar în zona de munte 70-80 km/h.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

Mai multe articole despre:
meteo vreme anm cod galben vant