MENIU

CNAIR îl contrazice pe Grindeanu. „Vă anunțăm noi când se suspendă taxa de pod la Fetești”

Foto arhivă

Grindeanu, pus la punct de subalterni. Dacă ieri, ministrul Transporturilor anunța că se suspendă, până la începutul lunii august, taxa de pod la Fetești, azi, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) vine și îl contrazice. Nu se suspendă deloc, ba, mai mult, cine nu achită, plătește amendă!

 Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va comunica public momentul şi perioada în care achitarea taxei de pod de la Feteşti va fi suspendată, potrivit unui comunicat remis joi AGERPRES.

Instituţia a venit cu această precizare după ce ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a solicitat suspendarea plăţii tarifului pentru tranzitarea podului peste braţul Borcea pe perioada efectuării lucrărilor de reparaţii, în condiţiile în care repararea deteriorărilor extinse ale podului se va suprapune pe perioada sezonului estival.

„În prezent taxa de pod la Feteşti este obligatorie, având în vedere faptul că pentru suspendarea achitării acesteia sunt necesare anumite demersuri juridice. Astfel, până la suspendarea efectivă a taxei de trecere a podurilor dunărene, cei care le tranzitează trebuie să achite această taxă, în caz contrar fiind emis PVC (Proces Verbal de contravenție)", avertizează reprezentanţii CNAIR.

Astfel, CNAIR precizează că va comunica public momentul şi perioada în care achitarea taxei de pod de la Feteşti va fi suspendată.