MENIU

CNADNR vrea să finalizeze anul acesta studiul de fezabilitate al autostrăzii Pitești - Sibiu

<p>Autostrada</p>

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR) vrea să încheie până la finele acestui an studiul de fezabilitate pentru cel mai așteptat tronson de autostradă din România, Pitești - Sibiu. 

„Voi monitoriza minuţios fiecare pas, astfel încât, la sfârsitul acestui an să avem finalizat Studiul de Fezabilitate necesar realizării autostrăzii Sibiu - Piteşti. Solicit celor implicaţi în revizuirea Studiului de Fezabilitate să se mobilizeze la capacitate maximă pentru asigurarea derulării contractului în condiţiile stabilite. Am transmis, atât colegilor care se ocupă de proiect, cât şi prestatorului că este foarte important să urmărim două lucruri: calitatea lucrărilor şi respectarea termenelor”, a declarat directorul CNADNR, Cătălin Homor.

Compania a anunțat că de luni vor fi suplimentate utilajele necesare realizării studiului de fezabilitate pentru Pitești - Sibiu.

Directorul companiei de drumuri, Cătălin Homor a anunțat anterior că tronsonul dintre Pitești și Sibiu ar putea fi operațional în 2021.