MENIU

CNA se implică în cazul înmormântării Mărioarei Zăvoranu: ce televiziuni pot fi sancţionate

Consiliul Național al Audiovizualului a decis să investigheze modul în care a fost reflectată înmormântarea Mărioarei Zăvoranu la câteva dintre televiziuni. 

Propunerea a venit din partea Dorinei Ursu, membru CNA, care a propus monitorizarea posturilor ce au transmis imagini despre cazul Zăvoranu. Sub stricta atenţie au intrat televiziunile Antena Stars, Antena 1, B1TV şi România TV, potrivit paginademedia.ro.

"Vreau să iau în discuție spectacolul grotesc care a avut loc cîteva dintre televiziuni la sfârșitul săptămânii în legătură cu moartea mamei Oanei Zăvoranu. Mi se pare că a fost ceva care trebuie luat în discuție într-un fel sau altul. De altfel înțeleg că au fost și sesizări destul de multe în acest weekend.

Aș vrea să cerem o monitorizare de linie și să luăm în discuție săptămâna viitoare, probabil, pentru că totuși lucrurile astea infectează spațiul public și mi se pare prea mult. Nu cred că putem să trecem așa peste asta noi, ca organism care răspunde de sănătatea audiovizualului", le-a spus Dorina Rusu membrilor CNA.

Mai multe articole despre:
Oana Zăvoranu marioara Zavoranu