MENIU

CNA: "Cum poți să spui că Augustin Lazăr a băgat în pușcărie oameni nevinovați?"

Consiliul Național al Audiovizualului a sancționat Antena 3 cu 5.000 de lei pentru mai multe emisiuni difuzate în perioada 1 - 15 aprilie, printre care "Punctul de întâlnire" din 3 aprilie, în care s-a afirmat, printre altele, că Augustin Lazăr a fost torționar, a informat paginademedia.ro.

Sancțiunea CNA a ținut cont în special de o ediție a emisiunii Punctul de întâlnire din 3 aprilie, în care Daniel Zamfir a spus, printre altele, că Augustin Lazăr e torționar și că „a băgat oameni nevinovați în pușcărie”, după cum a subliniat Radu Herjeu, membru CNA, cel care a și propus sancțiunea.

"Cele mai grave mi se par afirmațiile lui Daniel Zamfir, la care Radu Tudor nu a avut nicio reacție. Cum poți să spui că Augustin Lazăr a băgat în pușcărie oameni nevinovați? Nu poți să spui așa ceva”, a spus Radu Herjeu.

"Când a ieșit în spațiul public povestea cu Lazăr, fanii lui s-au agățat de faptul că a fost făcut torționar și nu știu ce. Nu s-a mai discutat de faptul că el pur și simplu n-a eliberat un om din închisoare, deși acela avea dreptul.

S-a dat muniție și s-a deviat discuția de unde trebuia să meargă tocmai din cauza acestor afirmații care au aparținut nu moderatorilor, ci unora dintre invitați”, a mai adăugat Herjeu, conform paginademedia.ro.

 

Mai multe articole despre:
Augustin Lazăr