MENIU

Club Colectiv. Mihăiță Neșu, gest impresionant pentru victimele tragediei din Capitală

Fostul fotbalist Mihăiță Neșu, rămas paralizat în mai 2011, în urma unui accident, a anunțat că-i va ajuta pe răniții în incendiul din clubul Colectiv.

Acesta a anunțat, prin intermediul fundației Mihai Neșu, că victimele care au suferit răni ușoare și au fost deja externate pot beneficia de ședințe gratuit de oxigenoterapie hiperbară.

"Profunde regrete pentru tinerii care si-au pierdut viata sau au fost raniti in Clubul Colectiv din Bucuresti. Dumnezeu sa ajute familiile victimelor sa treaca peste aceasta incercare. Pentru tinerii afectati, care au fost deja externati, prin intermediul partenerului nostru, oferim sedinte gratuite de oxigenoterapie hiperbara la Bucuresti. Pentru detalii si programari sunati la nr 0722 100 051.

In cazul intoxicatiei cu monoxid de carbon oxigenoterapia hiperbara poate face diferenta dintre viata si moarte, astfel incat persoana afectata, nu ramane cu nicio deficienta, iar in privinta arsurilor, acestea se vindeca de 5 ori mai repede deoarece oxigenul hiperbar lucreaza ca un antibiotic si reduce infectiile. Va rugam distribuiti mesajul pentru a ajunge la cei in nevoi. Sanatate tuturor!", a transmis Mihai Nesu Foundation, prin intermediul unui comunicat.

Mai multe articole despre:
Mihăiţă Neşu club colectiv