MENIU

Clotilde Armand vrea să dea mai mulți bani mafiei gunoaielor - scandal uriaș la Primăria Sectorului 1

După ce a susținut că luptă cu mafia gunoaielor, primarul sectorului 1, Clotilde Armand, a ajuns să-i dea mai mulți bani. Decizia ar fi trebuit votată în ședința Consiliului Local de astăzi. PSD și PNL au făcut scandal și o acuză pe Armand că vrea să dea mai mulți bani firmei de salubrizare, deși sectorul 1 este cel mai murdar sector. 

Preşedinte PSD Sector 1, Florin Manole, susține ca PSD a boicotat ședința Consiliului Local de astăzi pentru că edilul finanțează suplimentar mafia gunoaielor, după ce anterior luptase cu ea. Într-un comunicat de presă, Primăria a anunțat o nouă ședință pentru ora 14:00.

Potrivit acestuia, în şedinţa convocată "de îndată", USR vrea majorarea cu 31,22% a tarifelor pentru firma de salubrizare Romprest, ”după ce 3 ani a vorbit despre mafie, preţuri umflate, şi a transformat Sectorul 1 în cel mai murdar sector din Bucureşti”.

”Deşi a primit mandatul Consiliului Local pentru a contesta în instanţă tarifele "prea mari", USR nu doar că nu le-a contestat, dar în 2022 a plătit 186.000.000 lei, iar acum cere o creştere enormă, de 31,22%! Se dovedeşte astfel că primarul Clotilde Armand a înşelat cetăţenii şi face exact invers decât a clamat: vrea să dea mai mulţi bani pentru firma de salubrizare, pentru o frecvenţă redusă a serviciului public”, susţine Florin Manole. 

Mai multe articole despre:
clotilde armand romprest mafia gunoaielor