MENIU

Clipe de groază pentru preotul implicat în accidentul de pe A2. Fetița sa a decedat azi la spital

Fetița unui preot s-a stins din viață în această dimineață la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța după ce tatăl său a provocat un accident teribil pe Autostrada Soarelui, în care și-a pierdut viața și un alt copil al parohului.

Un tragic accident rutier a avut loc luni spre marți pe Autostrada Soarelui pe sensul de mers București-Constanța. Autoturismul în care se aflau cinci persoane printre care trei copii s-a lovit de un TIR și a ricosat în parapetul despărțitor.

În urma accidentului îngrozitor, mezina familiei în vârstă de 1 an, a intrat în comă. Ajunsă la spital, după câteva ore fetița a murit. De asemenea, în ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță Constanța, fratele ei a decedat pe loc la vârsta de 3 ani.

Mama copiilor și fata de 7 ani se află în secția de chirurgie. Șoferul a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului și se află în stare stabilă.

Potrivit ziuaconstanta.ro, șoferul care a produs accidentul este preotul Dragoș Constantin Ane de la parohia Coasta- Tăușeni- Filia din județul Cluj.

Mai multe articole despre:
deces minori A2 preot accident îngerii preotului