MENIU

Claudiu Târziu, reacție după scandalul din plen: Nu s-a pus niciodată problema să îl dăm afară pe George Simion. Suntem o echipă indestructibilă

Sursa foto: Facebook / Claudiu Târziu

Co-presedintele AUR, Claudiu Târziu, a reacționat, marți seara, după scandalul din plen, în care George Simion l-a luat de gât pe ministrul Energiei, Virgil Popescu.

„A făcut bine că s-a dus la ședință, mi se pare aiuritor să impui un astfel de regulament. Că filmezi o ședință mi se pare în regulă.

Nu s-a pus niciodată problema să îl dăm afară pe George Simion. Eu fac o echipă foarte bună cu George, el are o parte din partid de care se ocupă.

Creșterea AUR se datorează acestei echipe. Cred că ar fi o greșeală colosală să renunțăm la această formulă de conducere, pentru că, odată ce ai spart această unitate, partea cealaltă va lipsi cu desăvârșire. Suntem o echipă indestructibilă.

Nu este niciun scandal, totul a pornit de la o știre inventată. Ideea este că a fost o făcătură securistică, care nu s-a bazat pe nicuiun element de realitate. George este unul dintre liderii AUR, am gândit un partid de lideri, nu de lider, pentru că știam că o echipă e mult mai puternică decât un om.

Cred în puterea echipelor. AUR nu este un partid obișnuit, este este un vehicul de renaștere națională, este expresia vizibilă, politică și parlamentară a unei mișcări mult mai profunde, care nu cuprinde doar membrii și simpatizanții AUR.

Nu am avut divergențe până în acest moment. Eu nu cunosc pe nimeni din pardid care să fie antisemit. Eu condamn ferm, puternic și definitiv antisemitismul. Dacă aș observa o tendiță antisemită în acest partid, aș lua toate măsurile împotriva unei astfel de acțiuni. O astfel de atitudine a dus la moartea a milioane de oameni”, a precizat Claudiu Târziu în cadrul emisiunii „Culisele Statului Paralel”.

Mai multe articole despre:
claudiu tarziu aur