MENIU

City break Amsterdam. Reduceri de până la 40% la Vola.ro

Olanda, obligată să renunţe total la restricţiile pentru români

Cei care doresc să călătorească la Amsterdam în următoarea perioadă au câteva oferte atractive zilele acestea de la Vola.ro. Reducerile sunt și de 40%. 

Întreaga ofertă de la Vola.ro la city break Amsterdam o găsiți - LA ACEST LINK. Reducerile sunt de până la 40%, iar detalii găsiți - AICI. 

Puteți alege, de exemplu, Hotelul Campanile Amsterdam Zuid-Oost. Este localizat langa parcul Gaasperpark ce asteapta turistii sa se bucure de momente relaxante dupa zile antrenante petrecute in oras. La restaurantul hotelului, clientii vor avea ocazia sa deguste la pranz specialitati cu specific local si sa savureze la cina preparatele oferite de meniul a la carte.

Receptia este deschisa nonstop, iar personalul amabil este dispus sa ofere clientilor informatiile de care acestia au nevoie. Camerele ofera bai proprii, wifi gratuit si televizoare, iar unele dispun de vedere la parc. Este posibila parcarea gratuita la proprietate, iar pentru acest serviciu nu este necesara rezervarea. Oaspetii pot comunica cu usurinta cu cei dragi, intrucat serviciul de internet wireless este gratuit. Detalii găsiți - AICI. 

Ce puteți face în Amsterdam, potrivit Vola.ro

Intr-un City Break la Amsterdam, nu rata ocazia de a vedea Amsterdamul de la bordul unui autobuz cu etaj open-top. Vezi atractiile de top din Amsterdam, cum ar fi Muzeul National Maritim, Heineken Experience, Casa Anne Frank, Vondelpark, Muzeul Casa Rembrandt, Muzeul Istoric Evreiesc, Muzeul Van Gogh precum si multe alte obiective turistice.

O vizita care nu trebuie ratata in City Break-ul de la Amsterdam este cea de la Muzeul Madame Tussauds. Cel mai faimos muzeu al figurilor de ceara din lume, Madame Tussauds are ca exponate copii de ceara pentru aproape toate celebritatile.

Descoperiti patrimoniul mondial UNESCO al canalelor din Amsterdam pe o croaziera a obiectivelor turistice ale orasului in cadrul City Break-ului de la Amsterdam. Orasul mai este numit si „Venetia nordului”, asadar aveti de explorat mai mult de 100 kilometri de canale, 90 de insule si 1500 poduri. Calatoriti intr-o barca eleganta in timp ce ascultati ghidul audio disponibil in 19 limbi si admirati panorama orasului Amsterdam, frumosul Palat Regal, Monumentul National si Piata Albert Cuyp. Pe timpul plimbarii va puteti bucura de posibilitatea de a fotografia locurile istorice din Amsterdam, cum ar fi Portile Orasului Vechi si Turnul Munt.