MENIU

Cîțu a ieșit din grupul de WhatsApp al PNL Sector 5, după ce șefia organizației a fost câștigată de omul lui Orban

Florin Citu pe plaja (foto arhiva)

Premierul Florin Cîțu a părăsit grupul de WhatsApp al organizației PNL sector 5 imediat după ce omul pe care-l susținea la funcția de președinte a pierdut în fața apropiatului lui Ludovic Orban. Se pare că adăugarea mențiunii #OrbanTeam la denumirea grupului l-a iritat pe șeful guvernului și candidat la funcția supremă în PNL.

Cristian Băcanu, care îl susține la rândul său pe Florin Cîțu în cursa pentru președinția Partidului Național Liberal, a pierdut în fața lui Dan Meran, susținut de Ludovic Orban.

Pe grupul de WhatsApp al PNL Sector 5, liberalii din tabăra căștigătoare au început să-și sărbătorească victoria și să transmită mesaje cu dublu sens. Cel care, se pare, l-a provocat pe Florin Cîțu să iasă din grup a fost cel care anunța schimbarea denumirii din „PNL Sector 5” în „PNL Sector 5 #TeamOrban”, cu precizarea „Pentru colegii noștri care nu știu încă în ce filială se găsesc, tocmai am schimbat denumirea acestui grup”.

Administratorul a mai adăugat scris și  „Sper să nu părăsească nimeni grupul și să rămânem uniți”, dar după doar câteva secunde Florin Cîţu a ieșit din grup”.

sursă captură de ecran: HotNews

Click pentru a mări