MENIU

Tentativă de sinucidere. Un bărbat s-a aruncat în fața trenului, în stația Bucur Obor

Foto arhivă

În această seară, în jurul orei 19:00, în stația de metrou Obor, în sensul de mers spre Gara de Nord, un călător a căzut în calea de rulare. Reprezentanții Metrorex spun că este posibilă o tentativă de suicid. 

UPDATE 21:00 - Circulaţia trenurilor de metrou a fost reluată joi seara în condiţii normale pe Magistrala 1, începând cu ora 20:05, după ce o posibilă tentativă de suicid a avut loc în staţia Obor, a anunţat compania de transport subteran de călători.

„Metrorex informează că astăzi, 18.04.2024, în jurul orei 19:00, în statia de metrou Obor, în sensul de mers spre Gara de Nord, un călător a căzut în calea de rulare, posibilă tentativă de suicid. 


Personalul Metrorex a anunțat SMURD pentru intervenție. 
Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul. 
Vom reveni cu detalii referitoare la circulația trenurilor”, se arată în comunicatul Metrorex.

Este al doilea incident grav din ultimele zile. Un călător a forţat, miercuri dimineaţa, uşa unui metrou în Piaţa Unirii, care nu a mai putut fi închisă, astfel că pasagerii au fost debarcaţi şi preluaţi de un alt tren.