MENIU

Ciprian Ciucu anunță intrarea liberă de la 1 mai pe terenurile de sport din școlile Sectorului 6. CE reguli trebuie respectate - DOCUMENT

Ciprian Ciucu anunță intrarea liberă de la 1 mai pe terenurile de sport din școlile Sectorului 6

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat că toți oamenii vor avea acces de la 1 mai pe terenurile de sport şi de recreere din curțile școlilor.

 

„Toți oamenii, copii și adulți, au acces în curțile școlilor și pe terenurile de sport atunci când nu sunt ore.
Avem un regulament lucrat temeinic care include drepturi și obligații (nu se fumează, nu se bea, nu se mănâncă semințe, se igienizează, există pază, se respectă orele de odihnă etc.).
Am discutat mult dacă să deschidem curțile școlilor doar pentru elevii școlii respective sau pentru întreaga comunitate și am apreciat că acestea trebuie să aparțină comunității”, a scris, luni, primarul Ciprian Ciucu pe pagina sa de Facebook.
 
REGULAMENTUL poate fi consultat AICI.

”În Sectorul 6 şcolile vor aparţine iarăşi comunităţii de la 1 mai. Împărtăşim aceeaşi viziune: şi viceprimarul Alexandru Gâdiuţă şi eu ne dorim ca şcolile să fie deschise pentru toată lumea în afara orelor de program, cu acces pe terenurile de sport şi de recreere, nu doar pentru elevii şcolii. Am redactat împreună acest proiect de hotărâre pe care îl avem în dezbatere publică încă din 17 martie”, a mai precizat primarul Sectorului 6.