MENIU

Ciolacu: Orban folosește banii guvernului ca să-i mituiască pe parlamentarii PSD

Ciolacu: Orban folosește banii guvernului ca să-i mituiască pe aleșii PSD pentru a nu vota moțiunea

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, l-a acuzat pe Ludovic Orban că ar folosi bani din fondul de rezervă al premierului pentru a-i mitui pe parlamentarii să nu voteze în favoarea moțiunii de cenzură. Liderul PSD a afirmat că omul prin intermediul căruia s-ar desfășura această operațiune este Costel Barbu, secretarul general adjunct al Guvernului. 

”Ca toată lumea, de fapt, din administrația locală este foarte îngrijorată, la fel ca și părinții, ce se va întâmpla pe 14 septembrie, la începerea școlii. Ne-au obișnuit să mute responsabilitatea la administrația locală. Astăzi, toate discuțiile au fost despre începerea anului școlar și mulți primari au spus că nu au bani și pentru începerea școlii și pentru organizarea alegerilor locale," a afirmat Ciolacu.

"Vom face un demers către Guvern, poate ne vor da din fondul de rezervă al premierului, știu că o parte din cele 2 miliarde de lei sunt bani pentru mită, ca să nu treacă moțiunea de cenzură. Am înțeles de la colegii mei parlamentari că sunt sunați de celebrul domn Barbu, secretarul general adjunct al Guvernului, acel infractor care îi invită la Guvern pe parlamentari să bea cafele. Îl anunț că nu va reuși să fure pe ultima sută de metri parlamentari ai PSD", a mai afirmat Ciolacu.

Mai multe articole despre:
ciolacu orban barbu infractor psd pnl