MENIU

Cinism extrem: cum consolează Rusia copiii taților morți în război - Cadouri din partea Poliției

Un copil de 6 ani din Rusia a fost consolat pentru moartea tatălui său pe frontul din Ucraina cu un ceas și o mașinuță. Cinismul extrem vine chiar din partea polițiștilor de la Moscova care au oferit aceste cadouri de Anul Nou băiețelului orfan.

Presa Kremlinului transmite că visele copilului au devenit realitate, iar acum băiatul vrea să ajungă soldat ca tatăl său. 

Visele devin realitate de Anul Nou. Saveli Trokai, un copil în vârstă de șase ani din Kostroma, știe sigur asta. Băiatul, care și-a pierdut tatăl în operațiunea militară specială, a scris o scrisoare pentru Pomul Dorințelor al poliției. Directorul unuia dintre departamentele din cadrul Ministerului de Interne a citit scrisoarea sa și a pregătit un cadou pentru Saveli.

„Știi că visele devin realitate? Care este cel mai important lucru? Să crezi în ele, corect? Iar tu crezi în visele tale, nu? Vezi? Visele devin realitate.

Întrebat ce și-ar plăcea să devină când va fi mare, Saveli a răspuns clar că vrea să intre în Armată. – Soldat!

– Așa e bine? – Da. – Fiule, nici măcar mama ta nu are unul din acesta. Nu ne așteptam la așa ceva. A fost o mare surpriză pentru noi. În primul rând pentru Saveli. Vă mulțumim mult, suntem foarte fericiți! Vă doresc ție și copilului tău multă sănătate și succes în tot ce faceți”, a fost dialogul.

Mai multe articole despre:
razboi copil ceas