MENIU

Cine sunt vinovații pentru înlăturarea lui Florin Cîțu de la șefia PNL-ului și de ce ar trebui să-și dea și ei demisia din partid

Florin Cîțu

Florin Cîțu și-a anunțat sâmbătă demisia de la șefia PNL-ului după ce a fost pus în fața faptului împlinit: nimeni din partid nu-l mai susține. Cu toate astea, adevărații vinovați pentru situația sa sunt Lucian Isar, Alina Gorghiu dar și Hubert Thuma.

Peste 40 de lideri de organizații județene PNL au semnat o scrisoare prin care îi solicitaseră lui Florin Cîțu să demisioneze de la șefia PNL și să-i lase locul premierului Nicolae Ciucă.

Florin Cîțu dar și Dan Vîlceanu au ales să-și dea demisia sâmbătă pentru că au înțeles însemnătatea partidului pe scena politică și au avut decența și priceperea să facă un pas în spate și să lase partidul să se reconstruiască.

Totuși, în spatele acestei acțiuni se află câțiva "păpușari", adevărații vinovați pentru situația actuală. Și ei ar trebui să dea dovadă de demnitate și să-și depună demisia precum Cîțu și Vîlceanu.

Pentru înlăturarea lui Florin Cîțu de la cârma partidului se numără Lucian Isar, Alina Gorghiu dar și Thuma Hubert.

Hubert Thuma, trădătorul de serviciu: cum și-a vândut familia pe câțiva "arginți"

Surse liberale au dezvăluit pentru Realitatea că în capul listei de semnatari se află președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, cel care s-a bucurat de încrederea și sprijinul președintelui PNL, Florin Cîțu, care i-a dat cele mai multe funcții și mână liberă să performeze. 

Conform unor surse citate de Realitatea PLUS, premierul Nicolae Ciucă ar putea fi noul președinte al partidului. Secretar general ar urma să fie Lucian Bode, actualul ministru de Interne, dealtfel soluția perfectă pentru PNL, cel care rămâne singurul partid de dreaptă cu soluții pentru România.

Mai multe articole despre:
isar gorghiu florin citu pnl