MENIU

Cine este noul şef al RCS&RDS

Serghei Bulgac este noul director general al RCS&RDS. Bulgac a deţinut până în prezent poziţia de director financiar (CFO) al companiei.

Compania RCS&RDS şi-a desemnat un nou director general, după demisia surprinzătoare din urmă cu o lună a fostului CEO, Alexandru Oprea.

Consiliul de Administratie al RCS&RDS l-a numit joi, 7 mai 2015, pe Serghei Bulgac in functia de director general al RCS&RDS, in locul lui Alexandru Oprea, informează surse din industria de telecomunicatii citate de HotNews.ro. Informatia a fost data iniţial de Ziarul Financiar, care citeaza mai multe surse din piata telecom.

Serghei Bulgac a ocupat anterior functia de vicepreşedinte pentru operaţiuni financiare, lucrand in RCS&RDS din anul 2003, potrivit ZF.

Serghei Bulgac deţinea poziţia de vicepresedinte Corporate Finance al RCS&RDS. El s-a alaturat RCS&RDS in 2003 si este membru al boardului din 2005.

Bulgac a lucrat anterior la fondul de investitii EPIC, unul din actionarii RCS&RDS, si ca analist al companiei de brokeraj Eastbrokers. El a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti si are un MBA de la INSEAD.

Mai multe articole despre:
RCS&RDS RCS RDS