MENIU

Cine este Luminița, psiholoaga din Satu Mare ucisă de zugravul care îi renova apartamentul - Lung șir de tragedii

Cine este Luminița, psiholoaga din Satu Mare ucisă de zugravul care îi renova apartamentul

Cine este Luminița, psiholoaga din Satu Mare ucisă de zugravul care îi renova apartamentul. Femeia în vârstă de 48 de ani era un psiholog cu o carieră strălucită. Ea a fost găsită cu gâtul tăiat în propria locuinţă. Criminalul, zugravul care-i renova apartamentul, este cel care a sunat la 112 să anunţe că proprietara a fost ucisă. Imformații care pot afecta emoțional.

Cine este Luminița, psiholoaga din Satu Mare ucisă de zugravul care îi renova apartamentul.

Luminița a avut parte numai de tragedii în ultimii ani. În anul 2013, fratele său s-a spânzurat în același apartament, în care și ea și-a găsit sfârșitul.

 Tatăl său a murit la scurt timp, iar mama ei a murit în acest an. Luminiţa rămăsese singură pe lume şi ducea o viaţă retrasă.

Era absolventa Facultăţii de Psihologie pe care o absolvise cu note mari și colabora cu unii dintre cei mai importanți medici din Satu Mare.

Luminiţa hotărâse să îşi renoveze locuinţa. A angajat un zugrav, dar, în cele din urmă, nu s-au înţeles la bani. Asta i-a adus sfârşitul. Bărbatul de 40 de ani a sunat sâmbătă, în jurul orei 18.45, la 112 spunând că a găsit-o pe Luminița cu gâtul tăiat. Bărbatul locuia în apropiere și obișnuia să o viziteze des, alături de soția lui, pe victimă, potrivit Presa SM

 Bărbatul le-a povestit anchetatorilor că femeia apelase la serviciile lui şi în urmă cu cinci ani. Fiind mulţumită de lucrarea prestată atunci, psiholoaga l-a contactat şi acum şi i-a dat banii în avans. Dar când lucrarea a fost finalizată, femeia şi-a dat seama că nu e mulţumită şi i-a cerut o parte din bani înapoi. Fiind refuzată, victima i-a spus că îl va acționa în judecată pentru a-și recupera prejudiciul.

Mai multe articole despre:
luminita crima satu mare