MENIU

Cine este bărbatul misterios la care s-a cazat DJ Lalla la Mamaia și care au fost ultimele cuvinte pe care aceasta i le-a spus

Barbatul misterios

Apar noi informații despre moartea misterioasă a artistei DJ Lalla. Se pare că ea s-a cazat la mare la un bărbat misterios pe care-l cunoscuse pe TikTok.

Un bărbat misterios apare în cazul tinerei cântărețe găsită fără suflare pe plajă. Potrivit surselor Realitatea PLUS, tânăra se afla la mare, cazată la un individ pe care l-a cunoscut pe internet. El a intrat deja în atenția polițiștilor. 

Bărbatul, pe numele său Bogdan, s-a cunoscut cu tânăra cântăreața pe Tiktok. Au vorbit mai mult timp, iar Laura a decis să îl viziteze. A venit pe litoral și s-a cazat la el acasă. Spre zorii dimineții, fata i-ar fi zis că se duce pe plajă să vadă răsăritul. Deși au trecut ore bune, iar femeia nu s-a întors, individul nu a dat-o dispărută. O anchetă urmează să lămurească toate detaliile. 

DJ Lalla, al cărei nume real era Laura Roșca, era o artistă renumită în lumea muzicii electronice. A avut o carieră de succes, mixând în majoritatea cluburilor celebre din Capitală și lucrând la un post de radio. DJ Lalla era cunoscută pentru talentul ei și pentru pasiunea pe care o avea pentru muzică. Din păcate, pe 28 septembrie 2023, DJ Lalla a fost găsită decedată pe malul mării în Mamaia. Ea avea 34 de ani.

Mai multe articole despre:
dj lalla bogdan mamaia