MENIU

Cine este bărbatul din Chiajna care și-a ținut fetița sechestrată și a amenințat că se aruncă în aer

Foto: Facebook/Marin Burtea

Bărbatul din comuna Chiajna care a pus pe jar autoritățile prin faptul că și-a sechestrat fetița în cursul zilei de joi și s-a predat după 28 de ore, se numește Marin Burtea, are 42 de ani și lucrează ca zilier.

Conform surselor g4media, bărbatul avea o fire violentă. Vecinii lui Burtea susțin că își bătea soția, sora și părinții. Ei mai afirmă că în trecut ar fi făcut închisoare și că ar avea o condamnare de 10 luni pentru conducere fără permis.  

Potrivit postărilor de pe pagina de Facebook, s-a căsătorit cu actuala soție în mai 2022 iar fetița era a cuplului.  

Afirmațiile pe care bărbatul le-a făcut polițiștilor sunt de-a dreptul șocante. Conform surselor Realitatea Plus, acesta le-ar fi spus oamenilor legii că avea de gând să arunce totul în aer, iar apoi să se sinucidă. 

Burtea s-a predat după ce la locuința sa a sosit o avocată din București despre care a spus că are încredere. Avocata a precizat că fetița va rămâne la bunica și la mătușa ei. Poliția a anunțat că minora nu a suferit vătămări corporale.

Bărbatul se află în prezent în custodia Poliției Române. În urma activităților derulate în cadrul operațiunii, nici fetița, nici bărbatul și nici forțele de ordine nu au suferit vătămări.

Noi informații în acest caz au fost date și de avocata bărbatului. Aceasta spune că micuța i-ar fi spus că mama ei ar fi venit cu cuțitul spre ea și si spre tatăl ei. 

„Eu îl cunosc pe Marin (n.r. tatăl fetei) foarte bine. E o persoană blândă cu mult bun simț și a înțeles că trebuie să facă lucrul acesta, fiind în avantajul copilului și al său. Copilul deocamdată rămâne la bunică și la mătușă.

Și mi-a povestit ceva fetița: Eram la tata în brațe și mama a venit cu cuțitul să îl lovească pe tata și era să îmi bage cuțitul în inimă. Tata i-a aruncat cuțitul, după care ea a luat scaunul și a vrut să dea cu scaunul în noi", a spus avocata care a ajutat la convingerea bărbatului să renunțe la gestul său și să elibereze fetița. 

Mai multe articole despre:
chiajna sechestrare copil politie negociatori