MENIU

Cine era femeia care s-a sinucis cu copiii în brațe, la Timișoara. Detalii cutremurătoare din anchetă 

Apar noi detalii cutremurătoare în cazul mamei din Timișoara care s-a sinucis împreună cu cei doi copii. Aceasta era absolventă de Psihologie, lucra ca agent imobiliar şi urma să se mărite, din nou, cu tatăl copiilor ei.

Deși pe rețelele sociale părea că are o viață perfectă, femeia s-a aruncat de pe un bloc de 10 etaje, în timp ce-i ținea în brate pe cei doi copii, de 3, respectiv 6 ani. 

Iuliana și tatăl copiilor ei divorțaseră în 2020. Femeia a încercat să-și refacă viață alături de un alt bărbat, însă după un timp a revenit la fostul soț.

Luna trecută, cei doi s-au împăcat, după ce bărbatul a venit în ţară din Austria. Ulterior, acesta a plecat din nou la muncă. Zilele acestea, bărbatul de 36 de ani urma să se întoarcă în România pentru a se recăsători cu mama celor doi copii.

Nimic nu prevestea tragedia ce avea să urmeze. Marţi dimineaţa, femeia în vârstă de 33 de ani s-a aruncat de pe un bloc împreună cu cei doi copii, un băiat de 3 ani şi o fată de 6 ani.

Specialiștii spun că femeia era în depresie și ar fi acționat astfel din cauza unui conflict apărut între timp cu tatăl copiilor.

"Noi trebuie sa intelegem motivatia din spatele gestului extrem. Aceasta doamna si-a folosit copiii ca moneda de schimb. Si, din cauza depresiei, a ucis si copiii, in asa fel incat tatal sa nu se poata bucura de ei", spune psihologul Radu Leca.

Toamna trecută, aceasta își indemna prietenii de pe reţelele sociale să răspândească iubire, deoarece "de durere și suferință este plin pământul".