MENIU

Cine e noul iubit al Angelinei Jolie? Este frumos, celebru iar femeile visează la el

Se pare că lumea nu se termină după despărțirea de unul dintre cei mai doriți bărbați ai planetei, chiar dacă ai șase copii cu el.

Angelina Jolie și-a revenit după divorțul de Brad Pitt și, după o perioadă în care a stat alături de copiii săi (3 adoptați si 3 biologici), bucurându-se de familie și încercând să se refacă, frumoasa actriță zâmbește din nou.

Potrivit tabloidelor de peste ocean, frumoasa brunetă și-a găsit, din nou, fericirea alături de un bărbat la fel de celebru. Acesta este nimeni altul decât Keanu Reeves, un actor la care fiecare femeie de pe planetă a visat măcar o dată.

Povestea de dragoste a început după ce Angelina Jolie a cumpărat o casă lângă casa mamei lui Keanu Reeves, Patricia Taylor.

Relația dintre Angelina Jolie și Keanu Reeves, se pare  că s-a dezvoltat rapid, dincolo de atracția fizică, între cei doi fiind și o atracție psihică. De asemenea, Keanu Reeves i-a cunoscut deja pe cei șase copii ai Angelinei Jolie: Maddox (17 ani), Pax (15 ani), Zahara (14 ani), Shiloh (13 ani), Vivienne (10 ani) și Knox (10 ani).

Jolie nu a mai avut niciun partener oficial după divorțul de Brad Pitt, iar Keanu Reeves nu a mai avut nicio relație oficială, declarând în repetate rânduri că este singur. 

Mai multe articole despre:
divorţ Angelina Jolie actori cuplu Keanu Reeves