MENIU

Cine e mama copilului? TESTUL ONLINE care pune pe jar internauţii: ce spune despre tine!

Vrei să îți testezi intuiția? Acest test online simplu îți va dezvălui aspecte importante ale personalității tale de care nu știai. Deciziile pe care le iei în fiecare zi indică multe despre tine și felul în care vezi viața.

Privește imaginea de mai jos în care apar un copil care se joacă și două femei care se stau față în față. Una dintre femei este mama copilului. Care este mama copilului, femeia cu părul lung sau cea care are părul prins în coc?

Analizează imaginea cu atenție, fă alegerea și citește interpretarea de mai jos.

 

Ai ales femeia din dreapta, femeia cu părul prins în coc

 

Circa 70% dintre persoanele care fac acest test o consideră pe această femeie drept mama copilului, însă greșesc. Poate cei care o aleg pe această femeie consideră că aspectul îngrijit, coafura serioasă sau modul în care își așază picioarele ar putea indica o mamă.

Dacă ai ales această variantă află că nu ai trăsături negative de personalitate, ci dimpotrivă. Asta indică faptul că ești o persoană creativă și sociabilă. Ai un adevărat dar în a asculta și a da sfaturi.

Ai ales femeia din stânga, femeia cu păr lung

 

Doar 30% dintre cei care rezolvă acest test au făcut această alegere. Din fericire pentru ei, acesta este răspunsul corect. Această alegere indică o mare intuiție. Persoanele care au ales această femeie ca fiind mama copilului sunt analitice, inteligente și perfecționiste.

Dacă ai ales această variantă înseamnă că îți cunoști abilitățile și ai un bun simț de observație. Știi să îți separi perfect viața de familie de cea profesională.

Care este misterul pozei? Copiii se joacă mereu căutând privirea mamei, picioarele femeii sunt îndreptate spre copil gata să-i sară în ajutor, postura femeii este una protectoare, ușor aplecată în față etc.

Sursa 

Mai multe articole despre:
0 test personalitate intuiţie cine e mama copilului