MENIU

Cine e bărbatul găsit mort în condiţii suspecte într-o prăpastie, în Braşov

Cine e bărbatul găsit mort în condiţii suspecte într-o prăpastie, în Braşov

Poliţiştii şi procurorii criminalişti din Braşov efectuează cercetări în Canionul 7 Scări după ce un bărbat a fost găsit, sâmbătă, mort în condiţii suspecte pe traseul Prăpastia Ursului.

Potrivit poliţiştilor, o persoană a apelat, sâmbătă, în jurul orei 13.00, serviciul unic 112, pentru a anunţa că a găsit cadavrul unui bărbat peste care a căzut un copac pe traseul Prăpastia Ursului din Canionul 7 Scări.

Poliţiştii, jandarmii şi salvamontiştii au pornit imediat la faţa locului.

„A fost declarat decesul, iar cadavrul a fost coborat din canion. Va fi dus la Institutul de Medicină Legală pentru identificare şi necropsie. Asupra sa s-a gasit un telefon mobil si o cheie de maşină cu un breloc“, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Ionuţ Marin, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul ar avea în jur de 40 de ani şi ar fi originar din localitatea Sânpetru.

Dispariţia sa a fost sesizată vineri, în jurul orei 10.00, de către soţia sa, care a anunţat autorităţile că a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru a afla împrejurările exacte în care şi-a pierdut viaţa bărbatul, fiind luată în calcul atât crima, cât şi sinuciderea.

Mai multe articole despre:
Braşov prăpastie bărbat mort Canionul 7 Scări