MENIU

Cindy Crawford, pictorial surpriză, în revista Vogue, alături de familia sa

Cindy Crawford alături soț și cei doi copii ai lor au pozat pentru numărul din septembrie al revistei Vogue, scrie UPI.com.

Actrița și fotomodelul în vârstă de 49 de ani a invitat echipa revistei Vogue la proprietatea familiei din Ontario, unde anual își petrece vacanțele de vară cu familia și cei dragi. Crawford a postat pe contul său de pe rețeaua Instagram câteva fotografii însoțite de mesajul 'extraordinar alături de echipa revistei Vogue la lacul nostru în această vară'.

'Îmi place să cred că suntem un nucleu în special fiindcă locuim pe o insulă', a declarat Cindy Crawford, adăugând că nu este posibil ca atunci când plouă să se urce în mașină și să meargă la film. 'Viața se desfășoară foarte repede, însă aici totul trebuie trăit ', a adűgat ea.

Cindy Crawford și Rande Gerber s-au căsătorit în mai 1998 și au doi copii, un băiat — Presley Gerber de 16 ani și o fată — Kaia Gerber de 13 ani. Kaia calcă pe urmele mamei și a semnat deja un contract cu IMG Models, realizând deja o ședință foto individuală pentru revista Vogue.