MENIU

Cinci copiii, găsiți morți într-un imobil din Germania. Principala ipoteză: copiii uciși de mamă, care a încercat mai apoi să se sinucidă

Imagine de arhivă

Trupurile neînsufleţite a cinci copii au fost găsite în apartamentul în care locuiau din oraşul Solingen, în vestul Germaniei, a anunţat poliţia locală, relatează Agerpres, care citează media internaționale.

Presa locală relatează o ipoteză șocantă, și anume că aceștia ar fi fost uciși chiar de către propria lor mamă, în vârstă de 27 de ani, care a încercat mai apoi să se sinucidă aruncându-se în faţa unui tren. Se pare că în urma gestului suicidal, femeia ar fi fost grav rănită. Informaţia a fost confirmată pentru dpa de surse de securitate.

Oamenii legii au fost alertați de bunica copiilor. Ajunși la fața locului, poliţiștii au găsit cadavrele celor cinci copii, cu vârste cuprinse între unu şi opt ani, în apartamentul tinerei din oraşul Solingen, din landul Renania de Nord-Westfalia.

Se pare că mama ar fi sărit apoi în faţa unui tren din zona gării din Dusseldorf, la peste 35 de kilometri de domiciliul său.

Unul dintre frații celor cinci copii, în vârstă de 11 ani, a scăpat cu viaţă, întrucât se afla la bunica lui, mai arată sursa citată.

Mai multe articole despre:
crima germania copii ucisi de mama germania