MENIU

Chinezii AU COPIAT DE AU RUPT în inima Americii: Ce fapte RUȘINOASE s-au întâmplat în Las Vegas!

CES este evenimentul anual unde avem ocazia să vedem numeroase prototipuri interesante. Din păcate, acesta este și raiul celor interesați să fure ideile altora.

CES 2015 din Las Vegas ne-a oferit câteva dispozitive extrem de interesante. Sud-coreenii de la LG au avut probabil cele mai interesante anunțuri, prezentând noul LG G Flex 2 și un smartwatch la care au lucrat împreună cu cei de la Audi. Producătorul de automobile a impresionat și el, anunțând, printre altele, și o tabletă cu un design foarte frumos care va fi disponibilă pe viitor ca accesoriu la Audi Q7.

Dar mai este o față a CES, una care rareori iese la suprafață. Evenimentul este și o adevărată mină de aur pentru cei interesați să copieze design-ul unor dispozitive care nu au început să fie produse încă. Ceea ce ar trebui să fie o ocazie importantă pentru micii producători să primească review-uri timpurii, ajunge astfel o atracție pentru spioni. Nici mai marii industriei nu sunt imuni, iar cei de la Apple sunt printre primii vizați.

Află de la Playtech cum copiază chinezii în timpul târgului








Mai multe articole despre:
SUA Las Vegas smartphone ces 2015