MENIU

Chinezii au CEL MAI SUBȚIRE telefon din lume. Iată cum arată dezasamblat!

Vivo X5 Max are toate șansele să încheie anul cu titlul de „cel mai subțire telefon din lume“. A avut rivali, dar niciunul ca el. Iată cum arată în interior acest smartphone.

Vivo X5 Max vine să culeagă laurii subțirimii sale după modele precum Gionee Elife S5.1, ajuns în Românis sub numele Allview X2 Soul, și Oppo R5. Primul are 5,55 mm grosime, al doilea ajunge la 4,85 mm și Vivo X5 Max are doar 4,75 mm.  Mai nou, compania a vrut să arate cum de l-au făcut atât de subțire, așă că l-a demontat și l-a fotografiat pentru a-l prezenta lumii.

Are 4,75 mm grosime în cel mai gros punct și doar 3,98 mm în cel mai subțire. Per total, e telefonul „cât o foaie de hârtie“, dar nu duce lipsă de dotări bune. Vivo X5 Max are un ecran full HD Super AMOLED de 5,5 inci, un procesor octa core Qualcomm Snapdragon la 1,7GHz, respectiv 1GHz, 2GB de memorie RAM și 16GB spațiu de stocare la care se pot adăuga alți 128GB prin intermediul unui card microSD. Camera foto are 13 megapixeli și rulează Android 4.4.4 cu interfața Funtouch OS 2.0.

Află totul despre cel mai subțire telefon din lume