MENIU

Chestorul Senatului, Sergiu Vlad, o acuză pe Diana Șoșoacă de agresiune fizică: „Mă gândesc la plângere penală”

Diana Șoșoacă / INQUAM - George Călin

Chestorul Senatului - Sergiu Vlad o acuză pe senatoarea Diana Șoșoacă de faptul că l-a agresat fizic după ce acesta i-a îndepărtat sacul de cadavre adus în plen, la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

„Am luat sacul din fața domnului prim-ministru și l-am scos din sala de plen. A venit duuă mine și mi-a zis să-i dau sacul, iar eu i-am spus să și-l ia. M-a prins de față și mi-a zis: ”în ce calitate mi-ai luat tu sacul?”. Eu sunt senator și sunt chestor al Senatului. I-am spus că la cât de agresivă este, nu mă mir că este la al treilea divorț. Este destul de violentă, verbal și fizic”, a spus chestorul Senatului, Sergiu Vlad (USR PLUS).

„De data a fost agresivă și fizic. Mă gândesc la plângere chiar și penală. Nu ai imunitate împotriva agresiunilor fizice. Nu poți să fii agresiv fizic doar pentru că ești femeie”, a mai declarat Sergiu Vlad.

Senatorul ex-AUR Diana Șoșoacă a făcut, din nou, scandal în Parlamentul României. La moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, Șoșoacă a adus un sac pentru cadavre și l-a desfăcut în plen, lângă premier.

Șoșoacă, un nou SCANDAL în Parlament: A adus un sac pentru CADAVRE în plen - „Pe mâinile dumneavoastră și al întregului guvern stă sânge”

Mai multe articole despre:
sergiu vlad diana sosoaca