MENIU

Chelnerița care duce 13 halbe într-un singur drum. VIDEO cu îndemânarea extraordinară a femeii

Chelnerița care duce 13 halbe dintr-un singur drum. Foto: TikTok

O chelneriță din Germania a devenit virală pe rețelele sociale, după ce a fost surprinsă în timp ce duce la mese câte 13 halbe de bere de un litru!

Verena, în vârstă de 30 de ani, se poate deplasa și 100 de metri pentru a onora comenzile clienților. Iar munca ei nu-i deloc ușoară: piramida de bere din filmările ei cântărește aproape 30 de kilograme și numai halba de bere goală are aproape un kilogram și jumătate.

Chelnerița Verena Angermeier, 30 de ani, devenită cunoscută după filmările virale de la Oktoberfest în care apare ducând la mese câte 13 halbe de bere de un litru, , a vorbit, pentru Bild, despre „tehnica” ei. 

Bebelușul cu barbă face valuri pe internet. VIDEO cu noua senzație online

Verena lucrează în cortul Löwenbräu Schützenfestzelt, de 4.932 de locuri. În funcție de zonă, ea se poate deplasa și 100 de metri pentru a onora comenzilor clienților însetați. „Piramida de bere” din filmările de la Oktoberfest cântărește circa 30 de kilograme, în condițiile în care doar halba de bere goală are 1,3 kilograme. O greutate care poate pune probleme multor bărbați. Verena Angermeier, 1,59 de metri înălțime și 59 de kilograme, nu are însă „dificultăți”. 

„Oaspeții noștri comandă acum mai multă bere doar pentru a mă vedea cum fac asta. Chiar dacă sunt doar 6 la masă, întotdeauna mi se comandă 13 halbe. Oaspeții mă filmează cum vin cu turnul de bere”, explică Verena „prețul celebrității”. 

O tânără a murit după o operație de mărire a bustului. Vroia să arate perfect pentru nunta sa

Chelneriița ajunsă celebră este, de fapt, inginer proiectant și are un fiu de doi ani și jumătate. Ea, lucrează part-time la festivalurile bavareze, din aprilie până în octombrie. A început de când avea 18 ani.  Ea spune că nu are nevoie de pregătire suplimentară pentru slujba ei în cortul de bere: „Munca mea este antrenamentul meu de forță”. 

Pe TikTok, videoclipurile ei au strâns peste 3 milioane de vizualizări.

@verenaangermeier #oktoberfest2023 #oktoberfest #bier #beer #13 #maßbier #waitress #firstround #wiesn #schützenfestzelt #volksfestbedienung #bedienung ♬ Originalton - Verena
Mai multe articole despre:
chelnerita bere halbe halbe de bere oktoberfest