MENIU

CFR lansează „trenurile soarelui”. Cât va dura și cât va costa drumul până la mare

CFR călători a lansat astăzi programul anual „trenurile soarelui”, peste 40 de garnituri suplimentare care vor asigura legătura cu stațiunile de pe litoral până la 13 septembrie, anunță compania.

Prețul unui bilet București - Constanța este de 33,40 lei la tren Regio și 60 de lei la Inter Regio. În cazul în care călătorul achiziționează biletele dus-întors, CFR aplică o reducere de 10%.

Pentru aceste trenuri, CFR a introdus reduceri de până la 25% în cazul în care biletele sunt achiziționate cu 21 de zile înaintea călătoriei, sau în cazul în care se formează mini grupuri. În aceste cazuri reducerile pot ajunge și la 30% în condițiile în care achiziția biletelor se va face online.

Vagoanele trenurilor Inter Regio beneficiază de instalații de aer condiționat și prize, iar trenurile „Litoral”, de viteză sporită, pe ruta București - Constanța au și vagoane bar, mai transmite CFR.

O călătorie între București și Constanța este estimată la 2 ore și 20 de minute. Trenurile care vor circula fără oprire între cele două destinații vor parcurge distanța în cel mult două ore.