MENIU

CET Sud a repornit, dar nu toți bucureștenii se bucură de apă caldă și căldură

Foto arhivă

CET Sud a fost repus în funcțiune luni, după 5 zile în care a fost oprit din cauza unei avarii. Marți dimineață, situația a revenit la normal, însă în continuare circa 8% din cei racordați nu au apă caldă și căldură.

În Sectorul 1 - 60 de blocuri nu au apă caldă, în Sectorul 2 circa 200, în Sectorul 3 - circa 170 de blocuri, în Sectorul 4 - 26 blocuri, în Sectorul 5 -108, iar în Sectorul 6 - 176. Termenul de remediere este marți pentru o parte din avarii, pentru altele câteva zile. Mai multe informații pe aplicația Termoalert.

CET Sud, una dintre cele mai importante electrocentrale din București, care alimentează cu agent termic o bună parte din Sectoarele 3 și 4, a fost oprit miercuri din cauza unui scurtcircuit la stația de tratare a apei, anunță ELCEN.

Pentru că în urmă cu câteva săptămâni s-a trecut la programul de vară, agentul termic se livrează doar din CET Sud și CET Vest, CET Progresu fiind oprit, pentru lucrări de întreținere, iar CET Grozăvești este trecut în rezervă, dar și chiar dacă ar fi pornit, nu ar putea acoperi sectoarele afectate, scrie hotnews.ro

Mai multe articole despre:
apa calda cladura avarii termoenergetica