MENIU

Certurile cu partenerul îți distrug sănătatea! De ce boli te poți îmbolnăvi din cauza supărărilor

Cele mai cunoscute boli feminine sunt cele la sâni, vagin ori afecțiuni epidermice. Află ce cauză spirituală au chisturile ovariene, celulita sau cancerul la sân.

Frustrarea - duce la chisturi ovariene

Pe lângă cauzele de natură fizică, biologică, chisturile ovariene apar și dacă femeile își reprimă funcția erotică, se frustrează, nu se implică suficient din punct de vedere sexual în relație sau simte un blocaj afectiv față de iubit.

Furia - se transformă în celulită

Aceasta reprezintă o problemă e țesuturilor pielii, însă, pe lângă cauzele de natură biologică se numără și furia depozitată ori incapacitatea de a ierta, de a părăsi un trecut care a facut mult rău.
Fibromul uterin- este produs de rușinare
Ruținarea exagerată poate duce la formarea fibromului uterin. Printre cauzele acestei afecțiuni se numără și felul în care se simte o femeie lângă un bărbat, lipsa de intimitate în doi sau confuzia în legătură cu sentimentele.

Nemulțumirea față de sexul opus - provoacă infecții urinare

Nemulțumirea constantă și incapacitatea de a accepta și viziunea bărbatului de lângă pot duce la afecțiuni urinare.

Cauza nevăzută a varicelei

Femeile care nu se simt confortabil în viața de familie sau au un serviciu care nu le satisface pe deplin se pot confrunta cu varicela.

Viața împrăștiată - duce la candidoză

Viața împrăștiată, implicarea în prea multe proiecte deodată, stresul și continua suspiciune față de tot ce se întâmplă în jur se metamorfozează în candidoză.

Migrenele - o problemă de încăpățânare

Femeile cărora nu le place să stea sub papucul bărbaților pot avea adesea dureri de cap.
“Sânii sunt legați de unul dintre cele mai elevate aspecte ale feminității: iubirea care se dăruiește, octrotește și hrănește. Blocarea manifestării acestui sentiment este urmată de acumularea unor tensiuni în această zona”, explică dr. Dragoș în cartea sa.

Potrivit floaredetei.ro, cunoașterea sufletului, a propriilor emoții, ajută la vindecarea sau prevenirea anumitor dureri fizice sau boli.