MENIU

Cerșetor, răpit de pe stradă după ce a câștigat 2.500 de lei la jocurile de noroc! Bărbatul, lăsat și fără alte două "bunuri" de preț

Sală jocuri de noroc

Situație incredibilă la Sibiu! Un om al străzii a fost răpit de trei bărbați după ce a câștigat la jocurile de noroc o sumă frumușică de bani. Vorbim de 2.500 de lei, bani pe care bărbatul voia să îi folosească pentru a încerca să se cazeze la o pensiune. Bărbatul a fost lăsat și fără telefon și sticla de băutură pe care o avea asupra sa. 

Bărbatul a mers la o sală de jocuri în Sibiu, unde a câștigat suma de 2.500 de lei, iar pentru că nu avea un loc în care să doarmă, acesta a mers într-o localitate vecină, unde a încercat să se cazeze la o pensiune, relatează Ziarul de Iași. 

Ghinionul a făcut ca proprietarii pensiunii să îi refuze cazarea, astfel că omul s-a văzut nevoit să se întoarcă din nou în stradă. Nici bine nu a ieșit pe ușa pensiunii unde și-ar fi dorit să se cazeze că a și fost înșfăcat de trei bărbați într-un taxi.

Cei trei bărbați l-au sechestrat pe bărbat, agresat și i-au furat banii câștigați la jocurile de norc. Mai mult, aceștia l-au lăsat și fără telefonul mobil și stica de alcool pe care o avea asupra sa. 

Omul străzii a sunat la 112, dar nu a știut să explice polițiștilor exact ce s-a întâmplat. 

Mai multe articole despre:
rapire cersetor jocuri de noroc pacanele sibiu