MENIU

Cererea neașteptată a celui care împarte celula cu tânărul din Craiova acuzat de terorism

Adjunctul șefului IJJ Cluj și un jandarm, arestați preventiv

Colegul de celulă al tânărului din Craiova acuzat că pregătea un act de terorism a cerut să fie mutat pe motiv că Luigi Boicea se roagă de două ori pe noapte cu voce tare, încercă să îl convertească la Islamism şi îi vorbeşte permanent de metode „de suprimare a duşmanilor islamului”, informează News.ro, citând surse judiciare.

Bărbatul care din 8 decembrie stă în aceeaşi celulă din Arestul Poliţiei Capitalei cu Constantin Luigi Boicea este arestat preventiv pentru cămătărie.

Acesta a solicitat recent să fie mutat în altă celulă, din cauza “ritualului” tânărului din Craiova, care se roagă de două ori pe noapte cu voce tare.

Colegul lui Boicea spune că acesta încearcă să îl convertească la islamism şi îi povesteşte neîncetat despre „metode de suprimare a duşmanilor islamului”, precizează sursa citată.

În 9 decembrie, Constantin Luigi Boicea, tânărul de 18 ani din Craiova acuzat de DIICOT că se pregătea să comită un act de terorism, a fost arestat pentru 30 de zile, în urma unei decizii a Curţii de Apel Bucureşti.

Mai multe articole despre:
null