MENIU

Cerere în căsătorie unică, pe o pârtie de schi din România

Februarie nu-și dezminte renumele de Luna Îndrăgostiților. Un tânăr a ales o soluție inedită pentru a-și cere iubita în căsătorie. El a apelat la ajutorul monitorilor de schi din stațiunea Straja pentru a-și declara sentimentele față de iubită.

Turiștii prezenți pe una dintre pârtiile de schi din stațiunea gorjeană Straja au fost surprinși, într-una din zilele trecute, de un banner mobil, care era coborât pe pârtie de câțiva monitori aflați pe schiuri. Pe banner era inscripționată o cerere în căsătorie uriașă, și anume “Babe, vrei să fii soția mea?”, scrie unica.ro

La baza pârtiei, purtătorii bannerului care a putut fi citit de către toți schiorii, au fost așteptați de autorul ineditei cereri în căsătorie. Acesta a îngenuncheat în fața iubitei sale și i-a adresat și verbal întrebarea și i-a oferit un inel. După sărutul tandru din imaginile surprinse de una dintre turistele aflate în zonă, credem că răspunsul a fost un entuziast “Da”.

Evident, tânărul a beneficiat de sprijinul necondiționat al unui grup de prieteni, care l-au ajutat în punerea în scenă a simpaticului “complot.”