MENIU

Cerere halucinantă după vaccinarea împotriva COVID-19 - S-a întâmplat la un spital din Capitală

Cerere halucinantă după vaccinarea împotriva COVID-19 Foto: Profi Media

Teoriile conspirației legate de vaccinul împotriva COVID-19 se mențin și după deja doi ani de pandemie. Mulți oameni se tem că administrarea vaccinului este echivalentă cu implantarea unui cip sau a unei antene 5G, a unei baterii în organism. Se întâmplă chiar în aceste zile în România.

O situație mai puțin obișnuită a fost descrisă de medicii de la Spitalul Sfântul Pantelimon din București.

Aceștia s-au confruntat cu o cerere incredibilă din partea unei persoane tinere: scoaterea vaccinului împotriva COVID-19 din corp. 

Fiorella Mitoiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Sfântul Pantelimon din București, a relatat despre acest caz la un post TV, potrivit ziare.com.

Persoana respectivă fusese convinsă de familie să se vaccineze, dar ulterior s-a răzgândit, pentru că era convinsă că, odată cu vaccinul, i s-a introdus un cip în organism.

„Noi am fost cei care au tras lozul câștigător în această situație. Este vorba despre o persoană tânără, de la care ar trebui să avem anumite pretenții legate de o cultură, de un grad de civilizație şi educaţie. A venit la camera de gardă afirmând că a fost convinsă de familie să se vaccineze, dar nu mai dorește vaccinul și că vrea să-i fie scos din corp. Dacă a ajuns la concluzia că acest vaccin este, de fapt, un cip și că este un lucru fizic ce poate fi scos pur și simplu, degeaba ne-am străduit să-i explicăm. Aparent a înțeles situația, dar cred că nu a plecat foarte convinsă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Sfântul Pantelimon.