MENIU

Noi probe găsite de criminaliști în casa groazei din Caracal: haine cu sânge și oase

Cercetările în locuința lui Gheorghe Dincă s-au încheiat sâmbătă în jurul orei 19:00, anunță Realitatea TV. Duminică, anchetatorii vor relua perchezițiile dumunică.

Cercetările în cazul de la Caracal vor fi reluate duminică, începând cu ora 09:00. 

Gheorghe Dincă a fost dus în arest, urmând ca duminică dimineață să fie adus din nou în casa unde le-ar fi omorât pe cele două fete.

Sâmbătă, în a doua zi de anchetă de când dosarul Caracal a fost preluat de DIICOT Structura Centrală București, criminaliștii au ridicat noi probe găsite în casa lui Gheorghe Dincă. Din informațiile existente ar fi vorba de noi fragmente de oase și de haine pe care s-ar afla sânge. 

DIICOT confirmă oficial: probele ADN din casa lui Dincă aparţin unei singure persoane - Alexandra

Imaginile surprinse acum în "Casa Groazei" vorbesc de la sine despre mizeria în care trăia monstrul din Caracal şi parcă scot şi mai puternic în evidenţă bâlbele care au marcat ancheta, încă de la început. Oamenii legii au cercetat azi din nou locul crimei, căutând indicii care să aducă lumină în acest caz. Alexandra a sunat la 112 şi a cerut ajutor, însă chiar autorităţile au fost cele care i-au răpit dreptul la viaţă. Ca o coincidenţă sinistră, nu departe de casa lui Gheorghe Dincă, la numărul 112 se află cimitirul din localitate.

Ancheta este una dificilă. Sâmbătă, la prânz, DIICOT a confirmat oficial că rămăşiţele de ADN din curtea inculpatului îi aparţin Alexandrei. Deocamdată, nicio urmă care să ducă la Luiza, o altă fată despre care Dincă a spus că a ucis-o.

Avocatul lui Gheorghe Dincă spune că “monstrul din Caracal” recunoaşte că le-a ucis pe Alexandra şi pe Luiza. Gheorghe Dincă susţine însă că nu a violat-o pe Luiza.

Gheorghe Dincă a declarat că a incinerat cadavrul Alexandrei. Unul dintre vecinii lui Gheorghe Dincă își amintește că a simţit miros de cârpă arsă în seara de joi, atunci când fata ar fi fost ucisă.

"Casa Groazei", în imagini exclusive obţinute de Realitatea TV. Dincă s-a întors la locul crimei

Mai multe articole despre:
crime Caracal gheorghe dinca