MENIU

Cele mai sexy brazilience ale momentului! Imagini care te lasă cu gura căscată

Braziliencele sunt printre cele mai sexy și seducătoare femei din lume, mai ales că mama natură a fost foarte generoasă cu ele. 

Revista trendrr.net a făcut un top cu cele mai sexy și senzuale brazilience ale momentului. 

Anitta este numele de scenă, iar numele ei real este Larissa de Macedo Machado, fiind cunoscută ca una dintre cele mai mari artiste din Brazilia. Totodată, ea este actriță, gazdă tv și dansatoare. Anitta s-a făcut cunoscută în 2013, odată cu lansarea single-ului „Show das Poderosas”, care a ocupat prima poziție în Brasil Hot 100 Airplay.Anitta este manageriată de Shots Studios, o companie americană susținută de Justin Bieber.

Jaqueline Carvalho este o jucătoare de volei, născută pe 31 decembrie 1983. Ea a câștigat două medalii de aur la Jocurile Olimpice, una la Beijing în 2008 și cealaltă la Londra în 2012.  

Gisele Bundchen, născută pe 20 iulie 1980, nu este doar un manechin cunoscut în toată lumea, ci o femeie de afaceri de mare succes. În 2014, Gisele a fost numită a 89-a cea mai puternică femeie din lume. A jucat un rol de sprijin în filmul "The Devil Wears Prada" în 2006. 


Alice Braga și-a început cariera de actriță de la vârsta de 8 ani. Ea a câștigat 5 premii pentru cea mai bună actriță și 2 premii pentru cea mai bună actriță în rol secundar.

Adriana Lima nu este doar cea mai frumoasă femeie din Brazilia, dar este considerată a fi una dintre cele mai frumoase femei din lume. Bomba de la Salvador Bahia și-a început cariera ca model la vârsta de 15 ani. 

Mai multe articole despre:
Galerie Foto Brazilia manechine adriana lima