MENIU

Cele mai puternice femei din zodiac. Inteligente, ştiu să se descurce în ORICE situaţie

Cele mai puternice femei din zodiac. Inteligente, ştiu să se descurce în ORICE situaţie

Sunt puternice, sunt determinate si uneori pot face mai mult decat trei barbati la un loc. Vorbim despre acele super-femei care reusesc sa se descurce singure in viata, iesind basma curata din orice situatie, oricat de grea ar fi.

Aceste femei magnifice sunt nascute cu precadere in urmatoarele 3 zodii:

Leu

E dominanta atat in relatiile personale, cat si in cele profesionale. Insa face acest lucru tocmai pentru ca vrea sa detina puterea. Si poate s-o faca. Are abilitatile intelectuale, dar si manipulative de a ajunge in varf. E independenta, neavand aproape niciodata nevoie de ajutorul celorlalti.

Capricorn

Femeia Capricorn este ambitioasa si vrea sa faca totul de una singura pentru ca e convinsa ca nimeni nu ar fi in stare sa o ajute. Culmea, chiar asa este! Aceasta super-femeie le da clasa inclusiv barbatilor, reusind sa rezolve chiar si cele mai complicate situatii.

Rac

Nu se da batuta, oricat de greu i-ar fi. Chiar daca o vezi sensibila si plapanda, in realitate e foarte puternica. Are forta de a lupta cu demnitate cu toate greutatile, scrie ele.ro. Prefera sa se descurce singura in majoritatea situatiilor, insa asta nu inseamna ca ii place sa traiasca solitar, ci doar vrea sa demonstreze cat de puternica este.

Mai multe articole despre:
horoscop femei magnifice