MENIU

Cele mai paroliste zodii. Te poți baza oricând pe ele, pentru că își țin promisiunile de fiecare dată

Se spune că nu trebuie să faci promisiuni dacă știi că nu le poți îndeplini. Pentru unele persoane, cuvântul este foarte important, în timp ce pentru alțîi, nu înseamnă nimic și nu are absolut nicio valoare. Astrele vin să ne lămurească asupra zodiilor pentru care cuvântul dat este sfânt, drept care ne putem baza pe ele de fiecare dată când ne promit ceva. 

Taur

Taurul este foarte onest și deschis, astfel că nici nu se pune problema că el să nu respecte o promisiune făcută, scrie Qbebe. Cuvântul este foarte important pentru acest nativ, așa că dacă spune că va face ceva, chiar o va face. Nu suportă ideea că cineva ar putea spune de este el că nu este un om de cuvânt sau că și-a încălcat promisiunile.

Rac

Zodia Rac este cea mai de încredere și loiale din horoscop! Nu ar face o promisiune dacă știe că nu se poate ține de ea. Își respectă mereu cuvântul, fiindcă pentru el, o promisiune încălcată este egală cu o inima frântă. Devotamentul este cea mai importantă trasătură de caracter a Racului, la fel și bunătatea, care se manifestă prin atitudinea pozitivă față de cei din jur.

Leu

Atunci când promite ceva, Leul nu va da niciodată înapoi și va face tot posibilul să își onoreze promisiunea. Este de încredere și pune, la rândul său, mare preț pe loialitate. Leul știe că cei din jur sunt cu ochii ațintiți asupra lui, așa că e o mândrie și o onoare pentru el să-și respecte promisiunile. S-ar simți groaznic dacă ar dezamăgi oamenii.

Fecioară

Dacă își dă cuvântul cu privire la ceva, Fecioara va face tot posibilul pentru a-l respecta. Nu face niciodată promisiuni deșarte și nu va spune că va face ceva fără să analizeze foarte bine lucrurile în așa fel încât să aibă certitudinea că își va respecta cuvântul.

Scorpion

Scorpionul este foarte mândru, așa că dacă smulgi o promisiune din partea lui, va face tot posibilul să o îndeplinească. De altfel, acest nativ nu își va da cuvântul dacă nu cercetează temeinic și verifică persoană care îi solicită un anumit lucru.

Capricorn

Fără dar și poate, Capricornii sunt persoane demne de încredere. Cei născuți sub acest semn zodiacal au prieteni puțini dar buni, pentru care ar fi în stare să facă orice, motiv pentru care pentru ei nu există să promită ceva și să nu facă tot posibilul pentru a se ține de cuvânt.

Mai multe articole despre:
zodiac horoscop taur rac leu fecioara scorpion capricorn